Diensten

Wenst u alléén huiswerkbegeleiding of alléén bijles? Dat kan!  Maar u kunt bij Point Forward ook huiswerkbegeleiding combineren met bijles.

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Point ForwardTijdens de huiswerkbegeleiding hebben we de mogelijkheid om op vragen in te gaan, maar heeft uw kind een achterstand of begrijpt hij/zij de stof niet goed, dan kan bijles een oplossing zijn.

Huiswerkbegeleiding kan dan tijdelijk gecombineerd worden met individuele lessen van een bijlesdocent.

Bijles is al mogelijk vanaf 1 uur per week.

Een aantal ervaringen met onze begeleiding

“Mijn dochter voelt zich ondersteund. Zij was haar zelfvertrouwen kwijt en die heeft zij weer helemaal terug gekregen. Een bijkomend voordeel is dat ze nu thuis na het avondeten geen huiswerk meer hoeft te maken.”
Kate van Hall – moeder leerling basisonderwijs

”Ik vind het fijn om wiskunde bij Point Forward te maken, want Rachel legt heel duidelijk en rustig uit.”
Igor – middelbare scholier


Huiswerkbegeleiding voortgezet onderwijs

Veel leerlingen hebben moeite met plannen, zelfdiscipline en hebben behoefte aan structuur of willen zelfstandiger leren werken. Sommigen zijn snel afgeleid of missen motivatie. Anderen hebben een achterstand of een leerprobleem. In al deze situaties kan huiswerkbegeleiding een uitkomst zijn.

>> Lees hier meer over huiswerkbegeleiding voor leerlingen van het voortgezet onderwijs

 

Bijles voortgezet onderwijs

Heeft uw kind een achterstand bij bepaalde vakken? Of heeft uw kind net iets meer uitleg nodig om de leerstof te kunnen begrijpen. Met bijlessen van Point Forward worden achterstanden weggewerkt en worden moeilijke vakken weer leuk!

>> Lees hier meer over bijlessen voor leerlingen van het voortgezet onderwijs

 

Huiswerkbegeleiding groep 6, 7 en 8 van het basisonderwijs

Heeft uw kind nu al veel huiswerk en heeft u geen of te weinig tijd om uw kind bij zijn/haar huiswerk te helpen? Overweeg dan huiswerkbegeleiding. 

>> Lees hier meer over huiswerkbegeleiding voor leerlingen in groep 6, 7 en 8

 

Bijles voor leerlingen van groep 6, 7 en 8 van het basisonderwijs

Kan uw kind met de meeste vakken goed meekomen op school maar heeft het moeite met taal of rekenen? Niet iedere leerling beheerst deze basisvaardigheden goed genoeg om een goede start op de middelbare school te maken. Dan kan bijles in taal of rekenen een uitkomst zijn.

>> Lees hier meer over bijlessen voor leerlingen in groep 6, 7 en 8

 

Citotraining

Krijgt uw kind en u spanningen van de Centrale Eindtoets of vallen de resultaten van de Entreetoets tegen? Point Forward biedt een helpende hand met een citotraining die er op gericht is om uw kind optimaal voor te bereiden op en te laten presteren tijdens de diverse toetsen. U kunt voor citotraining kiezen uit twee vormen:

Citotraining in groepsverband:

>> Lees hier meer over de Citotraining voor de Eindtoets (groep 8)

>> Lees hier meer over de Citotraining voor de Entreetoets (groep 6 en 7)

Individuele citotraining:

>> Lees hier meer over individuele citotraining