Ervaringen

Een fijne manier van bijles!

Thuis in eigen omgeving en goede persoonlijke aandacht. De vakken waar mijn dochter wat moeite mee had, kregen wat extra aandacht. Hierdoor kreeg ze meer zelfvertrouwen en werd ze steeds zekerder. Ze zag niet meer op tegen toetsen. De aanpak van Rachel is doeltreffend. “Ze liet het me eerst zelf uitzoeken en als het niet lukte, dan legde ze het heel rustig en duidelijk uit”, aldus mijn dochter.

Nogmaals dank voor je bijdrage Rachel!
Anneloes van Daalen, Heemstede

Een eindadvies waarmee mijn dochter ontzettend blij mee is

“Na de zomervakantie in 2017 zijn wij met Rachel in contact gekomen, omdat onze dochter wat moeite had met rekenen en begrijpend lezen,waardoor het voorlopig middelbare schooladvies nogal negatief werd beïnvloed. Met name over het rekenen was zij zelf ook erg onzeker.Elke zondag kwam Rachel een uur bij ons thuis en wat heeft ze van haar ontzettend veel geleerd! Meteen al de eerste keer kreeg zij een aantal “trucjes” en ezelsbruggetjes van Rachel, waardoor veel sommen zoveel gemakkelijker werden.Ze is zowel met rekenen, studievaardigheden en begrijpend lezen enorm vooruit gegaan en heeft nu een eindadvies gekregen waar ze zelf ontzettend blij mee is en waarvan wij denken dat het goed bij haar past. Rachel is ontzettend aardig,rustig en kundig.Wij zouden zeker iedereen haar bijlessen aanraden. Mocht onze dochter op de middelbare school nog eens extra hulp ergens bij nodig hebben,dan zouden wij heel graag weer een beroep op haar doen.”
Madelon van den Broek, Cruquius

“Mijn dochter voelt zich nu ondersteund. Zij was haar zelfvertrouwen kwijt en die heeft zij weer helemaal terug gekregen. Een bijkomend voordeel is dat ze nu thuis na het avondeten geen huiswerk meer hoeft te maken.”
Kate van Hall – Aerdenhout

”Ik vind het fijn om wiskunde bij Point Forward te maken, want Rachel legt heel duidelijk en rustig uit.”
Igor – middelbare scholier, Heemstede

Bijles door Point Forward is helemaal top!
Bij Rachel terecht gekomen die mijn zoon nu begeleidt met het huiswerk maken en het plannen daarvan, wat ook heel belangrijk is. Mijn zoon met zijn dyslexie, en dus problemen met talen, heeft nu voldoendes weten te maken van zijn 2-tjes en 3-tjes. Hij gaat over met alleen maar voldoendes op zijn rapport en zit daardoor ook beter in zijn vel!!

Geen stress meer aan tafel of zijn huiswerk al af is. Nee, gewoon gelijk uit school, dan hebben ouders en kind beide rust en een vrije avond!! Ik ben helemaal tevreden en raad het ouders aan die met hetzelfde probleem te maken hebben.
Annemiek Stroet, Heemstede