Diensten

Bijles voor leerlingen van groep 6,7 en 8 van het basisonderwijs

Kan uw kind met de meeste vakken goed meekomen op school maar heeft het moeite met taal of rekenen? Niet iedere leerling beheerst deze basisvaardigheden goed genoeg om een goede start op de middelbare school te maken. Dan kan bijles in taal of rekenen een uitkomst zijn.
>> Lees hier meer over bijlessen voor leerlingen in groep 6, 7 en 8

CITO training

Krijgt uw kind spanningen van de Centrale Eindtoets of vallen de resultaten van de Entreetoets tegen? Point Forward biedt een helpende hand met een CITO training die er op gericht is om uw kind optimaal voor te bereiden op en te laten presteren tijdens de diverse toetsen.
>> Lees hier meer over de CITO training voor de Entreetoets (groep 6 en 7)

>> Lees hier meer over de CITO training voor de Eindtoets (groep 8)

IEP training

Krijgt uw kind spanningen van de IEP eindtoets? Kunt u uw kind zelf onvoldoende helpen? Of vielen de resultaten van de vorige toetsen een beetje tegen? Point Forward biedt een helpende hand met een IEP training die erop gericht is om kinderen optimaal voor te bereiden op en te laten presteren tijdens de IEP toetsen. 
>> Lees hier meer over de IEP training

NIO-training 

Op sommige basisscholen doen leerlingen uit groep 8 niet de CITO of de IEP-toets maar de NIO-toets, de Nederlandse Intelligentietest voor Onderwijsniveau. De NIO-toets meet intelligentie en leervermogen. De NIO-training van Point Forward zorgt ervoor dat je goed voorbereid aan de toets begint. 

Bijles voortgezet onderwijs

Heeft uw kind een achterstand bij bepaalde vakken? Of heeft uw kind net iets meer uitleg nodig om de leerstof te kunnen begrijpen. Met bijlessen van Point Forward worden achterstanden weggewerkt en worden moeilijke vakken weer leuk!
>> Lees hier meer over bijlessen voor leerlingen van het voortgezet onderwijs

Een aantal ervaringen met onze begeleiding

“Mijn dochter voelt zich ondersteund. Zij was haar zelfvertrouwen kwijt en die heeft zij weer helemaal terug gekregen.”
Kate van Hall – moeder leerling basisonderwijs

”Ik vond het fijn om wiskunde bij Point Forward te maken, want Rachel legt heel duidelijk en rustig uit.”
Igor – middelbare scholier